Nog 1 week!!
Groetjes Bart en Angelina
15 December 2007 - 16:17
Wim En Ria Jansen:
bart en angelina
Wij willen heel graag jullie belevenissen volgen en zeker van een bekende en een mooie bestemming natuurlijk.
Ook trouwen op een strand lijkt ons leuk alleen is dat voor ons niet meer aan de orde want wij hebben er al 35 jaar opzitten.
We wachten op de verhalen dus geniet ervan.
Wim en Ria Jansen- kapper beek en donk- -
16 December 2007 - 09:20
C C C C :
Bart en Angelina, Wij willen jullie heel veel plezier toewensen en we zullen jullie zeker volgen via deze site, geniet van alles !!! groetjes ons -
16 December 2007 - 12:11
Thijs En Mark:
Hee Angelina en Bart!
Wij zijn ook heel benieuwd naar jullie avonturen overzee! We komen snel ff langs voor 'n tas koffie! :) veel succes, geluk en plezier met jullie onderneming!!
Groeten
Thijs en Mark -
16 December 2007 - 17:57
Kim:
Heej Angelina en Bart...
Ten eerste Angelina nog heel erg gefeliciteerd met je diplomaatje :)!!!
Ik wil jullie super veel plezier wensen op jullie avontuur samen, geniet van de mooie momenten en jullie trouwdag!!!
Ik hou jullie in de gate ;)
Alvast hele fijne feestdagen en het beste voor het nieuwe jaar!
Je klasgenootje Kim -
19 December 2007 - 19:30
Bart En Monique:
Spannende he nog een paar daagjes en dan is het vertrekken geblazen.
Leuk dat we jullie zo kunnen volgen en dat we af en toe zelf ook eens iets kunnen laten horen.
groetjes bart en monique -
21 December 2007 - 15:09
Elly Van Der Heijden:
heel veel plezier met jullie reis en we blijven jullie volgen, prettige feestdagen en we horen het wel groetjes fam van der heijden boerdonk. -
22 December 2007 - 10:52
Mama:
Hoi Lientje en Bart,
Nog 1 dag en dan gaat het grote avontuur beginnen. Niet meer stressen nu, maar van alles genieten.Wij vinden het kei leuk dat jullie eerst nog 1 week met ons gaan skien, het zal vast wel lukken met je knie. Groetjes van ons en tot morgen. -
22 December 2007 - 11:17
Je Peetoompje:
Veel vakantie plezier prettige feestdagen en tot zo op jullie huwlijk in mexico. P.S niets breken op je skivakantie -
23 December 2007 - 12:15
Jakeline:
Jullie zijn nou net een uurtje weg maar even nog een berichtje uit gerwen.
Heeeeeeeel veel plezier op jullie super reis en geniet maar lekker van elkaar!
dikke kus
24 December 2007 - 11:56
Pa En Ma:
Ha Bartje en Angelina, jullie zijn ondertussen al in Oostenrijk en hopelijk een beetje uitgerust.
Het was toch wel een beetje raar om jullie gisteren weg te zien rijden met de gedachte dat er voor jullie zo'n fantastische tijd aanbreekt en dat we jullie pas weer aan de andere kant van de wereld terugzien, geniet geniet, heel veel kusjes