Laatste dag in Playa! - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Angelina, Bart en Kay Hoof - WaarBenJij.nu Laatste dag in Playa! - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Angelina, Bart en Kay Hoof - WaarBenJij.nu

Laatste dag in Playa!

Door: Bart en Angelina

Blijf op de hoogte en volg Angelina, Bart en Kay

29 Januari 2008 | Mexico, Playa del Carmen

Zondag hebben we afscheid genomen van onze eerste groep gasten en morgen gaan we afscheid nemen van de tweede groep. En ook wij zullen dan verder gaan reizen. Morgen ochtend nemen wij de bus naar Chetumal deze stad ligt nog net in Mexico aan de grens bij Belize. We zullen daarna snel gaan beginnen met onze cursus Spaans (dit waarschijnlijk in Guatemala, maar dat gaan we ter plekke bekijken). Zaterdag avond hadden we nog een afscheidsfeestje gehad voor de eerste groep die ging vertrekken. Echt hardstikke leuk gehad alleen het einde was een domper....(sommige zullen het al gehoord hebben)...Maar tijdens het pizza eten met zijn allen is onze cameratas met daarin 2 toestellen gestolen. Op die camera stonden ook heel veel trouwfoto´s.....dus wij echt heeeeeel erg balen en aangifte bij de politie gedaan..maar helemaal niets meer gehoord. We hadden zoiets van die camera´s komen wel terug via de verzekering maar dat we de foto´s kwijt zijn vonden we echt een ramp....totdat....we gisteren onze trouwfoto´s van de fotograaf gezien hadden...echt super mooi wat hij ervan gemaakt heeft...maar die blijven voor jullie nog een verassing, we zullen deze tijdens het feest thuis laten zien..het zijn er 450 en van de mooiste foto´s hebben we een hele supergave bewerkte dvd gekregen en deze gaan morgen veilig mee naar Nederland en worden veilig opgeborgen tot 23 mei!!! Verder hebben we met 6 andere camera´s ook foto´s gemaakt dus al die foto´s bij elkaar hebben we toch nog heel veel mooie foto´s van het begin tot het einde van de dag.

Dit was het voor nu, tot de volgende keer!!!

Groetjes Bart en Angelina xxxx

• 29 Januari 2008 - 21:45

Wim En Ria:

Angelina en Bart
    Ja mensen dat is balen zeg, je hebt dan wel mooie foto's van iedereen die daar foto's gemaakt hebben maar toch tot nu toe alles goed gegaan en dan dit en jullie moeten toch nog een eind verder.
    Maar goed die foto's gaan nu veilig mee naar huis dus denk maar zo er zijn ergere dingen, we hopen dat de reis verder zonder mankeren verloopt voor jullie.
    Wij wensen jullie vanuit een koud Beek en Donk, ze voorspellen zelfs sneeuw in het weeek-end, een goede voortzetting en voor nu onze hartelijke groeten,
    Ria en Wim Jansen

• 30 Januari 2008 - 15:26

Alfredo En Dorien:

Wat een mooie foto's! We zijn ook erg benieuwd naar de foto's van de fotograaf! Als het goed is zijn jullie ondertussen alweer verder getrokken en is de tweede groep onderweg naar huis.

Wij willen jullie in ieder geval nogmaals ontzettend bedanken voor de geweldige tijd in Mexico! We missen het nu al! De bruiloft was perfect, we hebben ontzettend genoten! Jullie zagen er schitterend uit! We kunnen niet wachten tot 23 mei, dan kunnen we het nog eens dunnetjes overdoen!!!

Nog een goede reis, op naar het volgende avontuur!

xxx Alfredo en Dorien

• 31 Januari 2008 - 12:20

Ellebelleke:

hey mr. en mevr. van hoof wil jullie ff kei bedanken voor de geweldige skonne weddingday!!! was egt super leuk geweest en jullie waren zekers een plaatje ( had egt het gevoel dak in een scene van the bold zat haha ) hier is het nu gruwelijk koud heeft vannacht gevroren miss de warmte, genieten jullie er maar goed van! een dikke kus van mij en een grote knuffel van baloe

• 31 Januari 2008 - 13:01

Mama:

Hoi Lientje en Bart,

We zijn weer veilig aangekomen in het koude Nederland. Het was 4 graden toen we op Schiphol landen, wel even iets anders dan 30 graden. Het was een trouwdag om nooit meer te vergeten voor altijd in ons geheugen gegrifd en dat gaat nooit verloren. We gaan nu eerst alles regelen voor de verzekering. Jullie horen er nog van. Nog veel plezier de komende tijd. xxxxxxxxxx mama
    adios.

• 31 Januari 2008 - 15:11

Cccc:

Dat is even pech hebben met jullie fototoestellen. Fijn dat iedereen weer veilig thuis is aangekomen, nu nog even die spannende maar vooral leuke verhalen gaan horen bij je schoonmoeder ( bart ), nog veel plezier met jullie reis.....

• 31 Januari 2008 - 15:54

Pa En Ma:

Ha Bart en Angelina,

Koud, Koud, koud.
    We hebben wel weer lekker erwtensoep gehad bij ons mam. Die was toch wel weer blij dat ze ons zag. Het was fantastisch in Mexico maar voor ons is het weer voorbij. Geniet verder, we volgen het, heel veel groetjes