Ons honeymoon eiland!!
Door: Bart en Angelina
Blijf op de hoogte en volg Angelina, Bart en Kay
31 Januari 2008 | Belize, Belmopan
Oke, dit voor nu!! xxx en tot ziens
P.s Wij wensen iedereen een fijne carnaval.
01 Februari 2008 - 10:04
Marjan:
Als jullie nog meer van deze grote steden tegen komen gaat jullie reis wel erg snel en zijn jullie weer vlug terug in nl ha ha ha. xxxxx jes mama -
01 Februari 2008 - 18:36
Wim En Ria:
Bart en Angelina
Nu de bruiloftgasten naar huis zijn is het voor jullie ook een stuk rustiger geworden. Wat een knuppel zeg die buschauffeur ja wij denken dat vooraan ook een beter plaatsje is en anders zelf het sleuteltje van de bus pakken.
Belize City was dus niks maar goed dat jullie meteen doorgegaan zijn naar Caya Caulker.
Voor straks een goede reis naar Guatelmala en carnaval dat gaat lukken hoor. Onze hartelijke groeten Wim en Ria -
04 Februari 2008 - 09:13
Thijs:
Hee Broer en schoonzus
Het is hier koud!! Brrrrr Ik heb al overwogen me te wassen met anti-vries. En een jetlag van hier tot ginder. Vannacht voor t eerst redelijk geslapen. Was tegen alle gewoontes in vanochtend om half 6 wakker(gebeurt mij nooit!!) Maar goed wij zijn blij dat het jullie daar goed gaat en hopen nog veel van jullie te vernemen. Pas goed op elkaar! Groeten Thijs -
05 Februari 2008 - 12:18
Niels En Jakeline:
Wauw, klinkt weer allemaal goed zeg! En hoe bevalt het getrouwd zijn??
Hier is nu de carnaval al weer op zijn laatste dag dus gaat het gewone leventje morgen weer verder. Goh, raar hoor want bij jullie blijft het gewoon nog even feest.
Geniet ze
groetjes -
08 Februari 2008 - 12:36
F Van Boxmeer:
Ik hoop dat jullie nog een fijne vacantie
hebben in mexico.
Als jullie terug zijn horen we wel alles
van de vacantie en zien we ook wel de
fotos van jullie bruiloft.
Veel groetjes van .
Frans en Diny.
08 Februari 2008 - 13:32
Mark En Ine:
Hey maatjes
en hoe is het nu om verbonden te zijn met elkaar, net handboeien ofnie bart? HAHA geintje maar geniet er maar lekker van want als dalijk die kleine koters er zijn van jullie, dan zal er zon reisje als deze niet meer in zitten!! haha.
Enjoy People!!!!
Grtz mark en ine